Accés amb codi d'usuari i contrasenya

Excepcionalment, durant el període d'epidèmia per coronavirus SARS-Co-V-2, podeu sol·licitar l'accés a La Meva Salut trucant al telèfon 900 053 723, de dilluns a divendres de 8h a 20h, o accedint a canalsalut.gencat.cat/lamevasalut-registre

Necessitareu:

- Disposar d'una adreça de correu electrònic.

- Disposar d'un telèfon mòbil per rebre un SMS.

- El vostre DNI o document identificatiu.

- La vostra targeta sanitària individual.

Us donaran un codi d'usuari (que correspon al vostre DNI o document identificatiu).

- Rebreu un correu electrònic

- L'adreça electrònica que heu facilitat amb un enllaç a una pàgina web que us permetrà accedir a la pantalla on us heu de crear la contrasenya.

Introduïu el codi d'usuari (correspondrà al vostre DNI o document identificatiu).

Creeu-vos la contrasenya de 8 dígits com a mínim, la qual ha de contenir, almenys, una lletra, un número i un signe de puntuació. En cas que no sigui així, el sistema us avisarà que el format és incorrecte.

- Introduïu també el codi PIN que haureu rebut per SMS al telèfon mòbil.

- Finalment, introduïu la pregunta i la resposta de seguretat, per poder recuperar la contrasenya si en algun moment l'oblideu.

 

IMPORTANT.

Teniu 4 dies per registrar-vos. Si no ho heu fet en aquest termini, podeu trucar al 061 /Salut Respon, que us regenerarà la sol·licitud feta. Si alguna de les dades (adreça electrònica o telèfon mòbil) que vau donar voleu que sigui diferent, haureu de tornar trucar al 061 /Salut Respon.

 

Regeneració de contrasenya si han passat més de 4 dies

Si han passat més de 4 dies des que vau rebre aquest correu electrònic i no heu accedit per crear la vostra contrasenya, haureu de regenerar-la. 

L'enllaç des d'on podeu "Regenerar la contrasenya" es mostra a la pàgina d'accés a La Meva Salut. Cal que feu l'intent d'accés emplenant el camp CIP (codi d'identificació personal que apareix a la vostra targeta sanitària), cliqueu el botó d'accés amb contrasenya i llavors apareixerà el camp per escriure la contrasenya i just a sota, l'enllaç "Regenerar contrasenya".

 

Accediu a La Meva Salut

Ara ja podeu entrar a La Meva Salut des de l'adreça http://lamevasalut.gencat.cat:

- Escriviu, sense cap espai en blanc, el codi d'identificació personal (CIP) de la targeta sanitària individual (codi de lletres i números que apareixen a la targeta sanitària individual). En cas que, una vegada introduït el CIP, aparegui algun tipus de missatge d'errada que us indiqui que el CIP introduït no és vàlid, comproveu que l'heu escrit correctament.

- Escriviu el codi d'usuari (DNI o document identificatiu). Si el sistema us avisa que no hi ha coincidència entre el vostre codi d'usuari i el CIP, us podeu adreçar al vostre centre d'atenció primària per resoldre la incidència.

- Escriviu la contrasenya.

 

Si tot és correcte, a continuació apareix una pantalla amb les vostres dades personals de contacte i l'avís legal. Heu de llegir-lo i seleccionar "Acceptar i continuar" per tal de confirmar que sou realment titular de les dades personals de salut a les quals accedireu o que esteu expressament autoritzat per la persona titular.

Un cop heu acceptat l'avís legal, accediu a la pantalla d'inici de La Meva Salut, on trobareu les vostres dades i la resta de seccions del menú de navegació.

Si teniu accés a LMS dels vostres fills podreu accedir-hi a La Meva Salut. Estareu actuant com si fos ell/ella qui hagués entrat i per anar a la vostra o la d'un altre fill/a primer haureu de desconnectar i tornar-vos a identificar.