Donació d'òrgans i teixits

Aquesta secció us permet expressar la vostra voluntat de donar òrgans i teixits i descarregar el vostre carnet de donant personalitzat.

Per fer-vos donant només heu de fer clic damunt el requadre verd.

Aquesta decisió constarà a la vostra història clínica perquè els professionals de la salut en tinguin coneixement des de la història clínica compartida de Catalunya (HC3).

En cas que us ho repenseu, podeu revocar la vostra decisió en qualsevol moment. Només heu de fer clic de nou al requadre verd, on l'opció de la donació es mostrarà activada.

Tot seguit s'obrirà una finestra per sol·licitar confirmació de l'anul·lació. Per desactivar la donació haureu de seleccionar la casella "No vull ser donant" i fer clic el botó "Enviar". Automàticament la vostra decisió s'eliminarà de la vostra història clínica. Podeu tornar a activar-la quan vulgueu.

Si expresseu la vostra voluntat de ser donants, també podeu descarregar, en format PDF, un carnet acreditatiu personalitzat, que podeu imprimir com a testimoniatge de la vostra decisió. Podeu fer-ho si accediu a l'enllaç "Carnet de donant".

Més informació al Canal Donació i Transplantaments