Què és La Meva Salut?

La Meva Salut és un espai personal de salut digital. Conté la informació generada per l'atenció sanitària prestada en tots els centres assistencials públics del nostre territori, que són els encarregats de comunicar-la.

La iniciativa neix amb l'objectiu d'afavorir la corresponsabilitat i participació de les persones en la prevenció i cura de la seva salut. També esdevé una eina per a la interacció en línia del ciutadà, en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu, amb el Sistema de Salut de Catalunya.

En aquest espai podreu consultar les dades més rellevants que s'han incorporat a la vostra història clínica compartida: informes clínics, diagnòstics, medicació vigent i vacunes que s'han generat en l'atenció assistencial. També podreu accedir de forma personalitzada a alguns serveis en línia, com l'eConsulta (que ja ofereixen molts professionals dels centres d'atenció primària), connectar-vos a Tràmits gencat o a d'altres entitats relacionades amb la vostra salut.

Progressivament s'aniran incorporant altres funcionalitats que permetin la interacció i transacció amb el sistema de salut i es podrà personalitzar amb continguts específics segons els interessos personals. Aquest projecte està en evolució i s'hi van incorporant, de manera progressiva, les dades que procedeixen dels diferents centres de la xarxa sanitària pública.

Preguntes freqüents