Què hi puc trobar?

Hi podeu trobar informació sobre el vostre equip d'atenció primària (com ara el personal mèdic i d'infermeria assignat), diagnòstics, informes clínics (d'urgències, ingressos i atenció ambulatòria) i resultats de proves i exploracions.

També hi podreu consultar les vacunes administrades, el pla de medicació vigent, i el dia i l'hora de proves i visites programades en l'atenció primària de salut i en els hospitals.

Si us han d'operar, a La Meva Salut hi trobareu informació sobre la llista d'espera del vostre centre (mitjana del temps que fa que s'esperen els pacients pendents de la mateixa intervenció que teniu pendent) i, si heu registrat un document de voluntats anticipades, també el podreu consultar a La Meva Salut.

Aquest espai virtual us permet, a més, expressar la voluntat de fer-vos donant d'òrgans i teixits i d'imprimir el carnet de donant personalitzat. També us ofereix la possibilitat de comunicar-vos amb els professionals sanitaris per resoldre aquelles consultes que no requereixin atenció presencial o urgent; aquest servei els centres l'estan implantant progressivament per als seus professionals.

L'eina també us permet realitzar alguns tràmits i gestions, com ara demanar visita, sol·licitar el canvi de metge i concertar cita per a les vacunacions internacionals.

Finalment, cal que tingueu en compte que alguns dels serveis i gestions afegits disponibles varien segons el proveïdor sanitari (hospitals, centres d'atenció primària, etc.) que us correspon en funció del lloc on esteu residint. Aquestes funcionalitats s'aniran ampliant segons la disponibilitat dels proveïdors.

Un projecte en contínua evolució

Els centres del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) estan comunicant la informació que conté de manera progressiva. Per això, és possible que no trobeu totes les dades del vostre historial clínic.

Finalment, La Meva Salut posa a disposició de tots els usuaris una enquesta d'opinió anònima amb l'objectiu de millorar els serveis que ofereix. L'enquesta no serveix per fer reclamacions ni per tractar casos individuals.

Consulteu l'apartat de preguntes freqüents per trobar més informació.