CPS-AVIS-COOKIES

Per facilitar-vos la navegació i per millorar la informació i els serveis que us oferim, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Per a més informació, consulteu la política de galetes.
 

Registra't menors - CPS

LMS Registrat Menors

Sol·licitud d'accés a La Meva Salut d'un menor

Aquest formulari de sol·licitud forma part del sistema d'acreditació extraordinària que s'ofereix en el context d'emergència sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2, causant de la malaltia COVID-19.

Sol·licita l'accés a La Meva Salut del teu fill o filla menor de 16 anys o d'un menor de qui siguis responsable legal, sense necessitat d'anar a cap centre sanitari.

ATENCIÓ: Per fer aquesta sol·licitud, cal que disposis d'accés al teu espai personal a La Meva Salut

Dades del sol·licitant/tutor

Dades del menor de 16 anys

Una vegada premis el botó “Sol·licitar“, es comprovaran les dades introduïdes i, si coincideixen amb les que consten al Sistema de Salut, rebràs un correu electrònic amb indicacions.
Recorda que aquesta és una acreditació excepcional i que, un cop hagi passat el període d’emergència sanitària, caldrà que signis la sol·licitud presencialment, als centres d’atenció primària (CAP) i altres centres habilitats.