CPS-AVIS-COOKIES

Per facilitar-vos la navegació i per millorar la informació i els serveis que us oferim, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Per a més informació, consulteu la política de galetes.
 

Registra't - CPS

Hc3LmsRegistrat

Sol·licitud d'alta para accedir a La Meva Salut

Aquest formulari de sol·licitud forma part del sistema d'acreditació extraordinària que s'ofereix en el context d'emergència sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2, causant de la malaltia COVID-19.

Sol·licita l'accés a La Meva Salut sense necessitat d'anar a cap centre sanitari.

Si les dades que introdueixis coincideixen amb les que consten al Sistema de Salut de Catalunya, es validaran les credencials per donar-te accés al teu espai personal a La Meva Salut.

Accés a la Meva Salut de menors de 16 anys

Per sol·licitar l'accés a La Meva Salut de fills i tutelats menors de 16 anys, cal que disposis primer del teu accés personal.

Sol·licitar l'accés a La Meva Salut d'un menor
Icona interrogant

Una vegada premis el botó “Sol·licitar“, es comprovaran les dades introduïdes i, si coincideixen amb les que consten al Sistema de Salut, rebràs un correu electrònic amb indicacions.
Recorda que aquesta és una acreditació excepcional i que, un cop hagi passat el període d’emergència sanitària, caldrà que signis la sol·licitud presencialment, als centres d’atenció primària (CAP) i altres centres habilitats

patch_registrat_maxlength_01