CPS-AVIS-COOKIES

Per facilitar-vos la navegació i per millorar la informació i els serveis que us oferim, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Per a més informació, consulteu la política de galetes.
 

Tour - CPS

pagina-tour

Coneix els serveis

Informes i resultats

Consulta els teus diagnòstics i descarrega't els informes clínics d'urgències, d'ingressos, de laboratori i d'atenció ambulatòria. Consulta també les vacunes que t'han administrat.

Resultats

Accedeix als teus diagnòstics

Descarrega't informes i resultats

Medicació

Descarrega't el pla de medicació. Consulta les dates de les properes dispensacions i informació sobre els medicaments prescrits en diferents idiomes.

Medicacio

Descarrega't el pla de medicació

Consulta de medicaments

Cita prèvia

Reserva visita amb els professionals de primària. En cas que no puguis assistir a la visita, pots modificar la data còmodament o anul·lar-la.

Cita

Reserva visita d'atenció primària

Modifica la data d'una visita

Consulta on-line

Fes consultes als professionals del teu equip d'atenció primària. Pots fer consulta també a pediatria si accedeixes a l'espai de fills o menors de qui siguis responsable legal.

Consulta on-line

Consulta amb el teu metge/metgessa

Consulta amb el teu infermer/a

Agenda

Consulta les visites que tens programades i, si et resulta més còmode, descarrega-les al teu calendari de Gmail o d'Outlook.

Agenda

Consulta visites programades

Comprova temps d'espera