CPS-AVIS-COOKIES

Per facilitar la navegació i millorar la informació i els serveis, La Meva Salut utilitza galetes pròpies i de tercers. Si continues navegant, es considera que estàs acceptant-ne l'ús. Per a més informació, consulta la política de galetes.
 

MANUAL-USUARI-ACCES-CERTIFICAT

Accés personal amb certificat

La Meva Salut admetrà els certificats digitals de totes aquelles entitats de certificació que estiguin classificades pel Consorci d'Administració Oberta de Catalunya com a vàlides per identificar els ciutadans i empreses davant de les administracions públiques catalanes.

Les administracions europees han d'acceptar els certificats qualificats a qualsevol país de la Unió des de l'entrada en vigor del Reglament europeu 910/2014. En aquest sentit, la Generalitat valida els certificats que apareixen a cadascuna de les llistes de serveis de confiança arreu d'Europa. Es poden consultar a: https://webgate.ec.europa.eu/tl-browser/#/tl/ES

Si disposeu d'un certificat digital que no us permet l'accés a La Meva Salut, heu de comunicar a l'entitat que l'ha emès que sol·liciti al CatSalut que l'inclogui entre els certificats que admet La Meva Salut. L'entitat de certificació pot fer aquesta sol·licitud a través del telèfon 061 Salut Respon.