Per facilitar-vos la navegació i per millorar la informació i els serveis que us oferim, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Per a més informació, consulteu la política de galetes.
 

Accés personal amb certificat

La Meva Salut admetrà els certificats digitals de totes aquelles entitats de certificació que estiguin classificades pel Consorci d'Administració Oberta de Catalunya com a vàlides per identificar els ciutadans i empreses davant de les administracions públiques catalanes.

Les administracions europees han d'acceptar els certificats qualificats a qualsevol país de la Unió des de l'entrada en vigor del Reglament europeu 910/2014. En aquest sentit, la Generalitat valida els certificats que apareixen a cadascuna de les llistes de serveis de confiança arreu d'Europa. Es poden consultar a: https://webgate.ec.europa.eu/tl-browser/#/tl/ES

Si disposeu d'un certificat digital que no us permet l'accés a La Meva Salut, heu de comunicar a l'entitat que l'ha emès que sol·liciti al CatSalut que l'inclogui entre els certificats que admet La Meva Salut. L'entitat de certificació pot fer aquesta sol·licitud a través del telèfon 061 Salut Respon.