Per facilitar la navegació i millorar la informació i els serveis, La Meva Salut utilitza galetes pròpies i de tercers. Si continues navegant, es considera que estàs acceptant-ne l'ús. Per a més informació, consulta la política de galetes.
 

Ajuda

La Meva Salut és un espai personal de salut digital que permet a la ciutadania de Catalunya accedir fàcilment a la seva informació de salut i relacionar-se de manera no presencial amb el Sistema de Salut de Catalunya. També permet accedir a l'espai de salut dels fills i filles i de les persones de les quals se sigui responsable legal.

Es pot entrar a La Meva Salut, web i app, identificant-se amb idCAT Mòbil o amb una contrasenya personal que es pot demanar al centre d’atenció primària (CAP). Al web de La Meva Salut també es pot entrar identificant-se amb certificat digital.

 

Tots els noms i dades que apareixen en aquest manual són ficticis i s'ha respectat en tot moment el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades.