CPS-AVIS-COOKIES

Per facilitar-vos la navegació i per millorar la informació i els serveis que us oferim, utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Per a més informació, consulteu la política de galetes.
 

CPS-REQUISITS-MINIMS

Requisits mínims i accessos

Accés mitjançant ordinador

El Servei Català de la Salut garanteix una correcta visualització dels continguts de La Meva Salut amb els navegadors següents.

Això no obstant, també es pot visualitzar amb altres navegadors.

La Meva Salut utilitza el format de document PDF. Per poder obrir aquests fitxers s'ha de tenir instal·lat el visualitzador d'arxius ADOBE ACROBAT READER 4.0 o superior.

 

Accés mitjançant dispositius mòbils

El Servei Català de la Salut garanteix una correcta visualització dels continguts de La Meva Salut amb els navegadors següents.

  • Per dispositius Android, versió 4.1.X o superior:
  • Per dispositius Apple, versió IOS 8 o superior:
    • Safari (natiu al sistema operatiu)

Això no obstant, també es pot visualitzar amb altres navegadors.

 
Accés mitjançant app

Podeu descarregar l'app de La Meva Salut. (La primera versió encara no incorpora totes les funcionalitats que hi ha per a ordinador i no podreu accedir als continguts de l'apartat "Tràmits i serveis".)

Com a pare, mare o tutor d'una persona menor d'edat, podeu demanar accés al portal La Meva Salut (LMS) dels vostres fills o de les persones de les quals tingueu la responsabilitat legal. Podreu accedir fins que tinguin 18 anys (dels 16 als 18, necessitareu la seva autorització).

També podeu demanar l'accés a LMS d'una persona major d'edat, si en sou responsable legal i el document que ho acredita ho especifica.

Tots els noms i dades d'aquest manual són ficticis i s'ha respectat en tot moment el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades.

 

Accés a La Meva Salut (LMS) dels fills

Si teniu accés a LMS dels vostres fills, podeu entrar-hi seleccionant-ne el nom, després d'entrar al vostre portal. Un cop dins, qualsevol acció que hi feu serà com si la fes el vostre fill o filla. Per tornar al vostre portal o anar a LMS d'un altre fill, primer heu de desconnectar-vos i tornar-vos a identificar.